AKTARIM olarak Damla sulama, Yağmurlama sulama, Toprak altı sulama sistemleri profesyonel olarak sizlere sunuyoruz.
İstasyon Cad. İstasyon Mah. Şansal Apt Altı No:48/a

TARİHÇEMİZ

Firmamız Halil İbrahim Yıldırım tarafından 1990 yılında kurulmuştur. Makine ekipman ağırlıklı satış sonrasında 1998 yılında sulama ekipmanları alanlarında faaliyete başlamıştır. 2002 yılında konusunda deneyimli sulama proje mühendislerini firma bünyesine dahil etmiş ve sonraki yıllara sulama projeleri ağırlıklı devam etmektedir. 2010 yılın da Yunak merkezli şubesini açarak bölgeye daha geniş bir yelpazeden hizmetlerini sunmaya devam etmektedir.

MİSYONUMUZ

Müşterilerimize geçici öneriler sunmak yerine, projeye özel çözümler üreterek Minumun kaynakları kullanarak maksimum edinim sağlayabilmekteyiz. Uzun yıllardır çiftçilik yapmaktayız ve bir çiftçinin beklentilerini net olarak tespit ederek karşılayabilme kabiliyetine sahibiz.

Vizyonumuz

Vizyonumuz Aktarım Sulama, kurumsal kimliğinin ve sorumluluğunun ciddiyetle üzerinde durur. Mühendisleri ile Sürekli araştırma ve geliştirme çalışmalarıyla dinamik kalmayı ilke edinmiştir. Ürün satış, montaj ve dağıtım faktörlerinde müşteri memnuniyeti ilkesinden asla taviz vermez. Çözüm odaklı ve takım çalışması mantığıyla hareket eder ve istikrarla yoluna devam eder. KALİTELİ VE EN İYİ HİZMET sloganıyla taviz vermeyen bölgesinde , SAĞLAM, GÜVENİLİR bir firmadır.

Neden Biz ?

Aktarım Sulama, kurumsal kimliğinin ve sorumluluğunun ciddiyetle üzerinde durur.Mühendisleri ile Sürekli araştırma ve geliştirme çalışmalarıyla dinamik kalmayı ilke edinmiştir.
Ürün satış, montaj ve dağıtım, faktörlerinde müşteri memnuniyeti ilkesinden asla taviz vermez.
Çözüm odaklı ve takım çalışması mantığıyla hareket eder ve istikrarla yoluna devam eder.

İletişim bilgileri

Telefon :  (0332) 813 64 30

İstasyon Cad. Şansal Apt. No: 48 Daire: 1 Akşehir, Konya